Signert: Julie Berg Sjøbrend

Med dette avslutter vi sesongens serie med signerte artikler «fra innsiden». Og det er vanskelig å tenke seg en mer passende avslutning enn hun som ble kåret som månedens skøytekvinne for mars av Norway Supporter Team.

Hei! Jeg hadde planer om å sende inn en liten tekst på slutten av sesongen, dessverre tok skolen overhånd, men det er vel bedre seint enn aldri.

Fjorårets sesong endte brått, men jeg sier meg absolutt fornøyd med hva jeg oppnådde.

ungdomsol

Ungdoms-OL 2020: Amalie Haugland og Julie (instagram.com/juliesjoebrend)

Etter to uker fri fra trening, var det deilig å komme i gang med oppkjøringen til neste sesong. Som for garantert flere, har de siste månedene med trening vært litt annerledes på grunn av den situasjonen vi havnet i. Ikke kan jeg trene styrke med vekter enda, da treningsstudioer er stengt, og det ikke enda er åpnet for styrketrening i Vikingskipet på Hamar. Det blir en del alternativ trening, som skadeforebyggende og kroppsvekt styrke, men jeg tror alle har godt av sånn trening noen ganger. Jeg holder motet oppe, og gjør det beste ut av det enn så lenge.

Lite vet jeg om hvordan resten av barmarksesongen kommer til å se ut, men håper jo at sommerisen på Hamar blir noe av. Jeg gleder meg til resten av barmarksesongen, og har troen på at det grunnlaget som blir lagt ned nå, takket være Mjøsteam, vil gi resultater den kommende sesongen.

Selv velger jeg å være optimistisk til neste sesong! Motivasjonen er på topp!
God sommer til alle sammen!

Julie Berg Sjøbrend

Bildet øverst: EF Sportsfoto

 

Lenke: Norway Supporter Team kåret månedens løpere for mars 2020

 

«Signert» – vinter/vår 2020:

Sofie Karoline Haugen 15.01.20
Oddbjørn Mellemstrand 29.01.20
Kristian Ulekleiv 19.02.20
Wilhelm Ekensskär 04.03.20
Pål Myhren Kristensen 18.03.20
Julie Berg Sjøbrend 22.05.20

En kommentar om “Signert: Julie Berg Sjøbrend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *