Signert: Pål Myhren Kristensen

Ingen sørlending har vel noengang gått under 36 sekunder på lavlandsbane? Joda, nå har underet skjedd. Ambisjonene er klare for neste år, men først vil dagens gjesteskribent gi oss sin oppsummering av 2020-sesongen:

Sesongen tok en brå slutt som gjorde at både NM og rekordløpet utgikk, men jeg har fortsatt noen gode løp å se tilbake til. Ettersom dette var mitt første år som senior, var det en rolig sesong med få løp. Jeg klarte ikke å kvalifisere meg til Neo-senior world cup, så de fleste løpene har vært nasjonale stevner.

Denne sesongen har jeg vist et stabilt nivå og at jeg ikke er langt unna de beste sprinterne i landet.

Det har blitt en del pallplasser i norgescupen, og i finalen gikk jeg inn til seier på 3 av 4 distanser og en 2.plass på den siste distansen. Jeg var også i Nederland, der jeg endelig klarte å bryte 36-grensen med tiden 35,93.

fvn

Faksimile: fvn.no

Jeg gikk også en veldig overraskende 1500m med tiden 1.51,47, som viser at jeg har kommet langt med målet mitt om å bli mer utholdende.

Alt i alt: En bra sesong der jeg går jevne gode løp.

Neste sesong blir å ta neste skritt opp mot de beste, og gi dem hard konkurranse om plassene i WC.

Pål M Kristensen

Bildet øverst: EF Sportsfoto

En kommentar om “Signert: Pål Myhren Kristensen

  1. Veldig bra Pål, takk for en fin sesong! Vi skøyteinteresserte i Arendal følger nøye med deg, og vi håber og tror at du vil representere Arendal og Norge på 500m i World Cupen kommende sesong.
    vennlig hilsen Hans

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *