Signert: Oddbjørn Mellemstrand

Om få dager er det klart for allrounddelen av norgesmesterskapet for junior i Stavanger. SSSK-løperne har nok høye ambisjoner på egne vegne, og denne karen er intet unntak.

Jeg tar opp tråden fra forrige innlegg og starter med å fortelle litt om sesongen så langt.

I høst ble jeg tatt ut som reserve for å gå 500 m, 1000 m og team sprint på junior-verdenscupen i Enschede. Selv om ikke resultatene ble helt som jeg hadde håpet, syntes jeg at det var et fint opphold med mye læring.

I høst ble jeg tatt ut til ungdoms-OL i Lausanne, noe jeg er veldig fornøyd med. Resultatmessig er jeg greit fornøyd. Jeg syntes jeg presterer jevnt over bra. Jeg er med og kjemper om medaljer på både fellesstart og team sprint, men strekker ikke helt til på de andre distansene. Ønsker selvfølgelig å være på toppen av resultatlisten, men det er ikke så mye annet å gjøre en å ta med seg god læring og gode erfaringer videre. Det har vært en utrolig flott opplevelse som jeg kommer til å huske i lang tid fremover.

81481302_1556280121176860_740913950555635712_n

Skøytelaget i ungdoms-OL: Sander Eitrem, Oddbjørn Mellemstrand, Amalie Haugland, Siri Reiersen (trener) og Julie B. Sjøbrend.

Bilde fra Facebooksiden til Stavanger Sandnes Skøyteklubb.

 

Nå sikter jeg mot NM junior kommende helg. Dette er også kvalifisering til verdenscupfinale og VM. Dette gleder jeg meg veldig til og ser frem mot en fartsfylt helg i Stavanger!

 

Oddbjørn Mellemstrand

Bildet øverst: EF Sportsfoto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *