Om Skøyter 15.46.6

Nettsiden «Skøyter 15.46.6» ble startet i 2008 av Thorleiv Teigen. Etter 8 år som en del av origo.no flytter «Skøyter 15.46.6» høsten 2016 over til WordPress-plattformen.

Innholdet skal være som før: nyheter, intervjuer og meninger om hurtigløp på skøyter. Dersom ikke annet er angitt, er alt innhold skrevet av B. Haarberg.

Bruk kontaktsiden til å komme med kommentarer, tips og spørsmål! Det går også an å kommentere direkte på enkeltsakene.

Har du lyst til å bidra med egne innlegg? Det kan være alt fra nyhetssaker eller historiske tilbakeblikk til debattinnlegg om aktuelle tema. I så fall går det an å sende dette inn i form av et word-dokument med tekst og eventuelle bilder. Vi sørger for å gi ditt bidrag sin rettmessige plass. Bruk kontaktsiden hvis du er interessert i dette.

Og husk for all del: Alt innhold på den gamle siden er fortsatt tilgjengelig! Klikk her

 

Abonnement

Vil du bli varslet når det kommer en ny artikkel? Skriv  inn e-postadressen din nederst til venstre på siden, og velg FØLG. Alternativt går det også an å følge oss via Twitter.

 

Frivillige bidrag

Det koster noen kroner å holde en slik side gående på ideelt grunnlag. Den som ønsker å gi et lite bidrag til «Skøyter 15.46.6», kan gjøre dette via konto 8230.61.08324. Beløp: Valgfritt!