Om Skøyter 15.46.6

Nettsiden «Skøyter 15.46.6» ble startet i 2008 av Thorleiv Teigen. Etter 8 år som en del av origo.no flyttet «Skøyter 15.46.6» høsten 2016 over til WordPress-plattformen. Alt stoff fra origo.no ble slettet i juni 2019, men vi har tatt vare på de fleste av de gamle artiklene. Er det noe spesielt du er interessert i, så ta kontakt! Det går også an å prøve å finne stoff ved hjelp av «Wayback Machine».

Innholdet skal være som før: nyheter, intervjuer og meninger om hurtigløp på skøyter. Dersom ikke annet er angitt, er alt innhold skrevet av B. Haarberg.

Bruk kontaktsiden til å komme med kommentarer, tips og spørsmål! Det går også an å kommentere direkte på enkeltsakene.

Har du lyst til å bidra med egne innlegg? Det kan være alt fra nyhetssaker eller historiske tilbakeblikk til debattinnlegg om aktuelle tema. I så fall går det an å sende dette inn i form av et word-dokument med tekst og eventuelle bilder. Vi sørger for å gi ditt bidrag sin rettmessige plass. Bruk kontaktsiden hvis du er interessert i dette.

Abonnement
Vil du bli varslet når det kommer en ny artikkel? Skriv  inn e-postadressen din til høyre på siden, og velg FØLG. Alternativt går det også an å følge oss via Twitter.

Frivillige bidrag
Det koster noen kroner å holde en slik side gående på ideelt grunnlag. Den som ønsker å gi et lite bidrag til «Skøyter 15.46.6», kan gjøre dette via konto 8230.61.08324. Beløp: Valgfritt!

 

P.S. Bildet øverst på nettsiden er omtalt av Hasse Farstad i en kommentar til en av våre artikler:

Jeg tror at hovedbildet på 15-46-6 skriver seg fra samlingen på Geilo i 1955, hvor Sverre Farstad forlot jobben som forbundsinstruktør i sinne. Dette, og annet rundt NSFs håndtering av forbundstreneroppgaven fram til Stein Johnson endelig ble ansatt i 1962, er omtalt i boka «Fri som falken». Bildet 15-46-6 bruker er helt supert, og stemningen er åpenbart på topp.

Vi har også fått følgende navneliste fra Gunnar Dokkedal (Forum for skøytehistorie / Facebook):

Fra venstre: Hodt, Haraldsen, Farstad, Tangen, Johannesen, Elvenes, Bøye, Søfteland, Kristiansen, Aas, Haugli, Gjestvang og Mysen.