Pliiis – send mer penger…

Kjære leser av «Skøyter 15.46.6» – enten du er av den trofaste sorten eller du bare ramler innom i ny og ne. Vi håper at du finner interessante nyheter og stoff til ettertanke på denne nettsiden. 

Statistikken viser at våre artikler normalt leses av noen hundre, mens antall lesere kan stige til over 1000 for det mest populære stoffet som blir lagt ut.

Vårt populære diskusjonsforum står i en klasse for seg – her er det +/- 100 lesere innom hver dag! Ikke alle tør å bidra i forumet selv, men det er selvsagt også en helt frivillig sak.

Som du sikkert vet går det an å registrere seg som epost-abonnement (se til høyre på siden) – og registrerte forumbrukere kan til og med abonnere på bestemte diskusjonstråder som de vil følge med på. Abonnementene er gratis.

bilde: pexelxs.com

 

Alle artikler og debattinnlegg her legges altså ut gratis, uten noen form for sperrer. Vi kunne nok ha fått til et opplegg med betaling for det mest populære stoffet, men vi innbiller oss at dette hadde gjort nettsiden vår noe mindre attraktiv. Det er heller ikke et mål å tjene penger på det vi skriver. Derimot hadde det vært kjekt å gå sånn noenlunde i balanse… Takket være mye velvilje fra fotografer og skribenter har vi ikke de store utgiftene, men det koster først og fremst en del å holde selve datasystemet i gang.

Derfor oppfordrer vi alle som har lyst til å sende en liten julegave til vår konto. Beløpets størrelse bestemmer man selv – en hundrelapp eller tre kan være et forslag som kanskje passer?

Vårt kontonummer er 8230.61.08324.

 

RIKTIG GOD JUL FRA «SKØYTER 15.46.6»!

 

Mest populære artikler fra 2020:

«Ikke noe allround-VM i 2021»

Arnfinn Marsteinstredet er død

Camilla Lund legger opp

En kommentar om “Pliiis – send mer penger…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *