Foran EM 2020: Tipp og vinn bokpremie!

Europamesterskapet i Heerenveen nærmer seg! Denne gangen er det enkeltdistanser som står i fokus, og du inviteres til å konkurrere om fine premier.

Som i 2018 er det altså den nye EM-varianten som står på kalenderen. For to år siden valgte de fleste norske OL-deltakerne å holde seg unna EM i Kolomna, men nå har det vært full konkurranse om alle plasser, og det bør dermed være et kompetent norsk lag som reiser til Nederland.

Konkurransen kommer nok som vanlig denne sesongen først og fremst fra Russland og Nederland. Russerne står i fare for å måtte stå over VM, så de vil antakelig være topp forberedt nettopp til europamesterskapet. Nederlenderne har hjemmebane, og resultatene fra det nasjonale mesterskapet i romjula sier sitt om et høyt nivå på de fleste distansene.

Tippekonkurransen
Nå har du også muligheten til å bli en EM-vinner! Oppgaven går ut på å tippe de tre medaljevinnerne på alle distanser fra 500 til 3000 m / 5000 m. Den som samler flest poeng i henholdsvis dame- og herreklassen får hver sin bokpremie: «Alt om skøyter 2020» tilsendt i posten. I tillegg deler vi ut den samme boka til en tilfeldig utvalgt blant de øvrige deltakerne. Her kan man altså vinne både ved teft og ved flaks!

 

IMG_1633[1]

Poengsystemet er som følger: Riktig løper på riktig plass gir 2 poeng. Riktig løper, men på feil plass, gir 1 poeng. Maksimalt antall poeng i dameklassen blir da 24, og det samme i herreklassen. Du velger selv om du vil delta i dameklassen, herreklassen, eller i begge.

Vinneren av hver klasse er selvsagt den som kaprer flest poeng. Skulle to deltakere ende likt på første plass, blir vinneren den som har levert sine tips først. Det kan altså lønne seg å være tidlig ute. Skulle samme deltaker vinne begge klasser, trekker vi premien blant de to «toerne».

Du kommer direkte til tippekonkurransen ved å klikke her. Tipsene kan endres helt til fristen for levering (se nedenfor).

Bruk gjerne dette mønsteret når du tipper, så gjør du det enklere for konkurransejuryen:

Heerenv

Leveringsfrist for EM-tips: fredag 10.januar kl 1600. Mesterskapet begynner kl 1930 samme dag med 1500 m.

 

Rankinglister foran EM
Vår faste samarbeidspartner, nettstedet «Skøyteranking», har elskverdig nok forsynt oss med spesielt utarbeidede rankinglister foran europamesterskapet. Listene er utarbeidet på grunnlag av den offisielle deltakerlista, men merk at når dette skrives er det ikke 100 % sikkert hvem som faktisk skal gå den enkelte distansen. Det kan lønne seg å følge med, f.eks. i vårt diskusjonsforum de nærmeste dagene for mer informasjon!

EM-rankingen

 

– – – – >    Følg EM-diskusjonen i vårt forum!    < – – – –

Deltakerliste lagt ut mandag 6.januar

EM-trekningen kommer her

Slik gikk det sist: EM enkeltdistanser Kolomna 2018

 

Bildet øverst er hentet fra Schaatsen.nl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *