Aksjon langdistanse i skøyte-Norge

Mye negativ omtale til tross: Nå viser norske løpere faktisk store framskritt også på lengre distanser. Med hjelp fra nettopp deg skal denne trenden bli enda sterkere!

Spørsmålet som initiativtaker Thorleiv Teigen stiller seg er: Hvilken klubb er den beste når det gjelder lange løp? Når 2022-sesongen er ferdig, skal det foretas en høytidelig opptelling, og de fire beste klubbene ifølge et dertil egnet poengsystem skal få penger til videre treningsarbeid.

Her er det våre lesere kommer inn, for pengene samles i disse dager inn via Spleis.no! Gi en hundrelapp eller to, og du kan ta litt av æren for framtidig suksess!

—>>    Klikk her for å støtte aksjonen    <<—

 

Vi siterer Teigens aksjonsparole:

«Klubbene konkurrerer om å få flest POENG på de lengste distansene, 3000, 5000, 10 000 meter for kvinnene og 5000 og 10 000 meter for menn. De beste klubbene får potten som samles inn. Håper med dette at flere løpere prøver seg på de lengre distansene nå på siste delen av årets sesong. Derfor – bli med og støtt norsk skøytesport og få satt de lengste distansene på «menyen» i treningsløp, klubbløp, kretsløp og nasjonale løp. Klarer vi å samle inn 15.000 får beste klubb 7.000, nest beste 4.000, og nummer tre og fire 2.000 kroner hver seg. Slik telles det: én gutt som går 5000 (ett poeng) og 10000 (gir to poeng). Jentene 3000 og 5000 ett poeng, 10000 (gir to pooeng). Men max tre poeng pr. løper også blant jentene. Klubben med mest poeng blir VINNEREN!»

Vi oppfordrer alle lesere til å gi en sum, slik at målet om kr 15 000 kan nås innen aksjonen avsluttes. I skrivende stund finner vi forresten følgende antall norske løpere med resultat på de nevnte distansene ifølge SpeedskatingResults:

kvinner menn
3000 m 56
5000 m 11 92
10 000 m 8 71

Målet må jo være at disse tallene skal være mye høyere innen sesongen avsluttes?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *