Stor framgang på liten adelskalender

Tabellen nedenfor viser norske mannlige løpere som har perset så langt denne sesongen- altså ved nytt år, og som har plass blant de 100 beste i norsk Liten adelskalender.

De åtte beste løperne har også plass i Evert Stenlunds Small Adelskalender. Det er verdt å merke seg at den aller yngste, Sigurd Henriksen, født i 2004 er blant disse. Framgangen har vært stor hos flere, og vi ser at Emil Pedersen Matre, Sander Eitrem og John Granli utmerker seg. Det må jo sies at alle løperne har ikke hatt noen likeverdig sjanse til tidsforbedring, jfr. alle avlyste stevner.

Ellers er det jo slik at det er lettere å perse for en løper som ligger i nedre del av 100-lista, enn det er for de aller beste. Bak de løperne som er med på denne «100 beste»-statistikken, er det også flere andre som har vist stor framgang denne sesongen. Jeg nevner Simon Aannø, Daniel Thuv Eriksen, Erlend Belsvik, Didrik Møller Nordal og Ivar Norheim. Velkomne skal de være med videre framgang  – og plass blant de 100.  Av de 15 løperne som er på plass der, er den eldste – Ulekleiv – født i august 1995. Dette lover jo godt for framtida, hvis nå koronaen slipper taket, og løp kan arrangeres. GODT NYTT ÅR til alle skøytevenner.

Klikk her for å se større tabell!

 

(skrevet av T. Stenseng)

 

Bildet: Emil P Matre (EF Sportsfoto)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *