Nyhetsrunden

Hvorfor gjør ikke skøyteforbundet noe for å ta vare på de nest beste? Det koker i sosiale medier!

Nei da, det koker ikke akkurat. Men skøytepresident Mona Adolfsen har ihvertfall rykket ut og redegjort nærmere for forbundets muligheter og ikke minst begrensninger. Den aller viktigste setningen er kanskje denne: «Vi er alle Norges Skøyteforbund».

Les hele innlegget til skøytepresidentens på NSFs nettsider.

  • Den direkte foranledningen til innlegget ovenfor er nok at Marius Bratli (22) sluttet seg til de rekkene av alt for unge tidligere aktive. Les mer på hans egen Facebookside.

 

  •  Vi har tidligere omtalt Camilla Lunds karriere i kortform. Sør-Trøndelag skøytekrets har gravd langt dypere, og resultatet ble denne flotte kavalkaden på kretsens nettsider.

 

  • Flere som takker for seg: Siste sesongs vinner av Norgescupen, Else M Omsland (24) takkes av med hilsen fra IF Fram på Facebook.

 

  • «Norsk Skøytestatistikk gjennom tidene» kommer med ny utgave i år! Bestilling skjer til thorleiv@online.no, og prisen er kr 260 inkl. porto.nsgt

 

  • Det blir som vanlig sommeris i Vikingskipet, men til en dyrere pris enn tidligere. Les mer på nettsidene til NSF.

 

  • Mange har fått med seg at Håvard Lorentzen er på vei til Nederland for å trene med bl.a. Kjeld Nuis i profflaget «Team Reggeborgh». I skrivende stund er ikke avtalen sluttet, men ifølge oppslag i VG går det for en overgang.

 

  • Vi tar med enda en nyhet fra Nederland. Turtelduene Jutta Leerdam og Koen Verweij skal trenes av Russlands tidligere trener Kosta Poltavets. Verweij har også tidligere samarbeidet med Poltavets og Denis Juskov.

 

  • I Sverige tas det grep for å få skøytesporten på beina igjen. Joel Eriksson, som har deltatt både i EM og VM, skal få ansvaret for en satsing fram mot 2026. Tre kvinner og fem menn flytter nå til Gøteborg for å delta i denne «unike satsingen».

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *