Alt om skøyter – for siste gang?

Forordet i årets utgave av «Alt om skøyter» gir indikasjoner på at moroa kan være slutt for denne gang. Desto større grunn til å sikre seg dette som i så fall blir en klassisk utgivelse.

Utgiver Lars Finsen mener at bokserien endelig svarer til tittelen sin – «Alt om skøyter» – i og med en særdeles fyldig gjengivelse av medaljevinnere (inkludert enkeltdistanser) i internasjonale seniormesterskap fra 1890 til 2022. Dersom serien skal fortsette, håper han at det skal skje i samarbeid med andre. Vi må regne med at dette blir utbrodert nærmere i løpet av året som kommer.

Boka kan vinnes – eller kjøpes
Inntil videre kan vi ikke annet enn å anbefale innkjøp av Alt om skøyter 2023 – en kvalitetsmessig og kvantitativt (nesten 250 sider) tilfredsstillende bok som gir oss alt vi kan forvente, ikke minst i form av komplett oversikt over alt av betydning som skjedde i 2022-sesongen, både nasjonalt og internasjonalt. Her har riktignok korrekturen sviktet, idet innholdslisten viser til 2021 i stedet for 2022, men dette er selvsagt en bagatell.

Verre er det nok at det som vanlig mangler noteringsskjemaer, noe som for eksempel vil vise seg når vi kommer til EM om en knapp uke. På plussiden noterer vi en fin presentasjon av forsidepike Ireen Wüst, inkludert en fullstendig «skøyte-CV»!

Alt om skøyter 2023 blir for øvrig mulig å vinne for de som deltar i vår tradisjonsrike tippekonkurranse foran EM. Alle dere andre vet hva dere har å gjøre: Løp og kjøp!

Alt om skøyter – bestillingsside

En kommentar om “Alt om skøyter – for siste gang?

  1. Spør du meg bør alle som er glad i skøyteløp kjøpe denne boka. Koster nesten ikke noe og innholdet er alt en skøyteentusiast kan ønske seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *