Gledelige norske resultater på liten adelskalender

Tabellen nedenfor viser norske mannlige løpere som har plass blant de 10 beste «ever». 5 av disse 10 er aktive ennå, og 3 av dem har perset nå i høst. Peder Kongshaug er best av disse, mens Sander Eitrem har hatt størst framgang. Det er også bemerkelsesverdig at alle våre 10 beste er å finne blant de 70 beste på verdensstatistikken.

11 andre løpere som har plass blant de 100 beste i norsk Liten adelskalender, har også satt pers i høst.
Det er verdt å merke seg at den aller yngste, Hamars Finn Elias Haneberg født i 2005, trønderen Sigurd Holbø Dyrset og landslagsløperen Sigurd Henriksen fra Fana – begge født i 2004 – er de med størst tidsmessig framgang.

Ellers er det jo slik at det er lettere å perse for en løper som ligger i nedre del av 100-lista, enn det er for de aller beste. Bak de løperne som er med på denne «100 beste»-statistikken, er det også flere andre som har vist god framgang denne sesongen. Jeg nevner Thomas Andreassen, Erlend Belsvik, Filip Møller Nordal, Joren Sleeking og Ivar Norheim. Velkomne skal de være med videre framgang – og plass blant de 100.

(Klikk her for større bilde!)

 

GODT NYTT ÅR til alle skøytevenner.

(skrevet av T. Stenseng)

 

Lenke: Evert Stenlund har oppdatert Liten adelskalender for menn

 

Bildet øverst: Sigurd H Dyrset (foto: Jørn Egil Andreassen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *