Taket er tett i Båstad

Kunstisbanen i Båstad blir overbygd med tak og yttervegg, og i Oslo er Valle Hovin «ventet ferdigstilt i løpet av 2023».

Båstad i Indre Østfold kommmune fikk sin kunstisbane på slutten av 1990-tallet, men i løpet av sommeren og høsten har det skjedd store ting. Her har man nemlig fått tak over hele 400-metersbanen! Stor dugnadsinnsats og bidrag fra sponsorer ser ut til å få prosjektet i havn innen sesongstart i slutten av november.

Les mer på nettsiden til Båstad IL:

 

Valle Hovin
Byrådsleder Raymond Johansen i Oslo sto denne uka fram og fortalte om sine planer for de neste fire årene hva gjelder idrettsanlegg i byen. Valle Hovin har ikke vært i drift siden 2019, men nå ser det da endelig ut til at det begynner å nærme seg noe. Hvis ikke noe uforutsett skjer, vil banen igjen kunne brukes fra sesongen 2023/24. Tidligere i år ble det også klart at det skal bygges undergang («kulvert») til indre bane – ikke bru, slik byrådet gikk inn for.

Faksimile: Avisa Oslo

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *