Tipp VM, og vinn bokpremie!

Første uke i mars skal det kåres verdensmestere både i sprint og allround i Vikingskipet på Hamar. Her er muligheten til å lage litt ekstra spenning ut av mesterskapet!

Som i 2020 er det altså på Hamar det skjer: VM på skøyter er tilbake, og forhåpentlig med jubelrop og heiing fra fulle tribuner. Norge stiller vel ikke akkurat med gullkandidater denne gangen, men sjansen er absolutt tilstede for en VM-medalje eller to.

Tippekonkurransen
Vår VM-konkurranse er delt i to: Du tipper vinnerne på de 8 sprintdistansene og topp 3 sammenlagt, eller tilsvarende for allround. Hvis du vil kan du delta i begge konkurranser og øke vinnersjansene dine. Detaljer om regelverket ligger i diskusjonsforumet, og det er også her du leverer tips:  Lenke til tippekonkurransen.

Resultatene av tippekonkurransen vil også bli lagt ut i forumet – som et eget emne. Følg med der for å se hvordan du hevder deg!

Premier!
Vi kårer to vinnere av tippekonkurransen – en i sprint og en i allround. I tillegg trekker vi ut en helt tilfeldig vinner blant alle deltakere – du kan altså vinne selv om du ikke får full pott i tippinga. Vinnerne får velge blant følgende skøytebøker:

  • «To indre og vekk me’n: Norsk skøytesports historie» – Eldar Høidal (2012)
  • «Mitt liv» – Bjørg Eva Jensen (2020)
  • «Fri som falken – historien om Sverre Farstad og Falken-trioen» – Hasse Farstad (2020)
  • «Fra innerskjær til ytterskjær» – Morten Henriksen (2021)
  • «Alt om skøyter 2022»

 

Forhåndsfavoritter
Det er 28 kvinner og 28 menn til start i VM sprint. I allround er kvoten på 24 løpere. I skrivende stund er ikke deltakerlistene lagt ut, men de vil antakelig bli å finne på denne nettsiden kort tid etter påmeldingsfristen, som er mandag 28.februar. Det blir ingen deltakere fra Russland eller Hviterussland, av naturlige grunner.

Her er en del av de løperne som nokså sikkert vil bli å finne på de endelige deltakerlistene:

Mesterskapet kan følges på TV dersom du har tilgang til TV3, eller på nett-TV (Viaplay).

Legg merke til at sprintmesterskapet går torsdag og fredag kveld, mens allroundmesterskapet går lørdag og søndag ettermiddag.

 

Nyttige lenker til VM 2022:

Våre noteringsskjemaer for allround og sprint

Arrangørens side med lenke til billettsalg

ISUs VM-side

Løpende resultatservice

Slik gikk det sist: VM Hamar 2020

 

Banerekorder Hamar

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *