Ingen overraskelse: Oscar til Nils van der Poel

Oscar-komiteen hadde nok intet vanskelig valg da sesongens mest imponerende prestasjon skulle premieres. 

Nils van der Poel har tidligere i år blitt årets navn her på nettsiden vår, og vi trenger neppe å gjenta det skrytet som har blitt ham til del både her og andre steder i løpet av siste halvår. En velfortjent vinner av Oscar-statuetten for 2021!

Les mer på nettsidene til Norges Skøyteforbund.

Forrige svenske vinner var for øvrig Tomas Gustafson i 1988 – også han en briljant langdistanseløper.

Mer heder…
Nils van der Poel skal nok få sin Oscar-statuett i hende i løpet av kommende vinter. Før den tid skal han imidlertid allerede den 14.juli motta «Victoria-prisen» av kronprinsesse Victoria. Dette er en pris som deles ut på Öland, og trenings-fenomenet Van der Poel har «truet» med å ankomme pr. sykkel.

Bildet er hentet fra instagram.com/skridskofrbundet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *