Utskiftninger på forbundslaget før 2022

Norges Skøyteforbund (NSF) har offentliggjort hvilke løpere som får tilbud om plass på de forskjellige forbundslagene foran sesongen 2021/22. Som vanlig kommer noen inn, mens andre går ut. Her er detaljene:

Allerede torsdag ble det kjent at Arendals sprinter Pål M. Kristensen (21) nå er med i det gode selskap, altså på elitelaget sprint. Kristensen har i løpet av sesongen som gikk klatret fra 9. til 6.plass på Norgesrankingen for 500 m.

Kasper Tveter (19) har også fått tilbud om eliteplass for kommende sesong. Han har tidligere vært på satsingen «Talent 2026», i tillegg til han har trent med Team Sørmarka i Stavanger.

Når det gjelder allround har Sindre Henriksen bestemt seg for å satse på egen hånd ved hjelp av Fana IL.

På kvinnesiden kjenner vi igjen Sofie K Haugen (25) og Martine Ripsrud (25), som begge er tilbake på elitelaget. Sist men ikke minst: Marit F Bøhm, også hun fra SSSK, debuterer på laget i en alder av 32!

 

Les Norges Skøyteforbunds egen nyhetssak om uttaket. 

 

Bildet øverst: Kasper Tveter (Facebook.com/Team-Sørmarka)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *