Signert: Oddbjørn Mellemstrand

Førstkommende helg er det klart for sesongstart i Norgescupen! En av hjemmeklubbens løpere vil prøve å kvalifisere seg til verdenscup for junior, og vi ønsker ham lykke til med det og resten av sesongen.

Hei, jeg heter Oddbjørn Mellemstrand, er 17 år og kommer fra Voll på Jæren. Jeg begynte på skøyter da jeg var 7 år og har siden da representert Stavanger Sandnes skøyteklubb. Jeg trener nå med det nye teamet i Stavanger, team Sørmarka. I tillegg til gode lagkamerater har jeg et solid trenerteam og støtteapparat rundt meg.

image2.jpeg
Seierspallen etter 3000 m i Landsmesterskapet 2019.

Vi startet barmarkssesongen med sykkelsamling i Sirdal, deretter samlinger på is i Herenveen, Hamar og Inzell. I løpet av oppkjøringen har jeg holdt meg skadefri og noenlunde frisk med noen småforkjølelser og har bygget et godt grunnlag før kommende sesong.

Jeg satser allround distanser og håper på å bli en komplett allrounder. Personlig ser jeg på meg selv som best på mellom-lange distanser, og nå for tiden er det 1500 m jeg liker best. Men jeg trives også med sprint og satte nylig ny personlig rekord på 500 m med tiden 38,4 under Stavanger open.

Jeg startet sesongen i år med Stavanger open for to helger siden 12-13 OKT. Jeg føler at jeg er i en stigende form og gleder meg veldig til å gå NC 1 Stavanger kommende helg og NC 2 Hamar helgen etter. Her blir kvalifisering til jr.-Wc veldig spennende. Dette er noe jeg ser frem til. I tillegg arrangeres det ungdoms-OL i januar som er det store målet for sesongen.

Oddbjørn Mellemstrand.png

Bildene: EF Sportsfoto

En kommentar om “Signert: Oddbjørn Mellemstrand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *