Signert: Pål Myhren Kristensen

Vår serie med glimt fra skøytehverdagen er tilbake! Her er Sørlandets raskeste mann for øyeblikket  – nå med base i Stavanger.

Hei!

Mitt navn er Pål Myhren Kristensen og jeg går for Arendal Skøiteklub. I år har jeg tatt valget for å flytte til Stavanger for å være en del av Team Sørmarka. Jeg bestemte meg for å ta dette valget fordi jeg var lei av å trene hjemme alene i Arendal og hadde lyst til å ha en fast treningsgruppe rundt meg. Valget ble også en del enklere da jeg fikk vite at det var Wouter Olde Heuvel som skulle være trener.

Team Sørmarka er et allroundlag, og selv om jeg er sprinter følte jeg at det var det rette valget. Det er fordi at etter sesonger med sykdommer så ligger jeg et stykke etter når det gjelder fysikken. Jeg føler at det å trene med en allroundgjeng hjelper meg med å utvikle utholdenheten min. Vi har en veldig bra gruppe med sterke løpere, flinke trenere og flotte treningsfasiliteter.

Jeg startet barmarkssesongen med sykkelsamling i Sirdal, deretter sommerisen i Hamar, og så en uke samling i Inzell på høsten. Her fikk jeg lagt bra grunnlag for den kommende sesongen.

Sesongen startet veldig bra med pers på 500 m på Stavanger Open. 1000-meteren sitter ikke helt enda, ettersom at jeg sliter med å holde farten helt inn, men er positiv til at jeg kan forbedre meg i løpet av sesongen.

IMG_1351_jpeg

(privat foto)

Målet mitt denne sesongen var blant annet å delta på Neo world-cup. Dette ser ut til å bli vanskelig i og med at jeg ikke klarte å kvalifisere meg til de to første. Derfor har jeg satt meg mål i å gjøre gode løp i NM og vise at jeg kan være med og konkurrere med landets beste sprintere.

Jeg er optimistisk for resten av sesongen og håper jeg kan oppnå gode resultater. Til helgen er det Norges Cup 4 i Hamar som venter!

Pål M Kristensen.png

Bildet øverst: EF Sportsfoto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *