Signert: Sofie Karoline Haugen

Sine 24 unge år til tross: Sofie er i ferd med å innlede sin 6. verdenscupsesong på seniornivå! Fine resultater i uttaksløpene gjør at vi har tro på at hun kan ta et steg framover denne vinteren.

Her er Sofies egne ord:


Mitt navn er Sofie Karoline Haugen, jeg er 24 år og går for Sandefjord skøiteklub. Etter en litt trøblete sesong i fjor hvor ting ikke stemte helt på skøytebanen mistet jeg plassen i forbundsgruppen. Jeg bestemte meg da for å søke på Team Sørmarka som er et nystartet lag gjennom Stavanger/Sandnes skøyteklubb, og flytte til Sandnes. De har hentet inn nederlandske Wouter Olde Heuvel som trener. Han har trent veldig mange gode løpere tidligere og er tidligere toppløper selv.

Mye av det som også fikk meg til å flytte til Stavanger/Sandnes (i tillegg til Wouter) er at jeg har mange utøvere som er litt bedre enn meg som jeg kan strekke meg etter på trening. Og ikke minst de stabile forholdene med innendørshall. Opplegget, det sosiale og rammene rundt Team Sørmarka er også noe jeg trives veldig godt med.
sh woh.png

Wouter olde Heuvel og Sofie Haugen (instagram.com/sofiehaugen)

 

Jeg har hatt en god sesongoppkjøring hvor jeg har fått trent bra og utviklet meg på mange områder. Mot sesongstart fikk jeg gjennomført noen helger med testløp for å komme litt i gang. Dette føler jeg fungerer bra for meg, fordi jeg trenger noen gjennomkjøringer for å komme i løpsmodus.

Sesongen har så vidt begynt, men så langt har det gått bra. Tidene jeg har oppnådd nå er bedre enn det jeg klarte i hele fjor og jeg føler det stemmer bedre fysisk og teknisk. Jeg er spent på fortsettelsen og gleder meg til resten av sesongen.

 

Sofie Haugen.png

Bildet øverst: EF Sportsfoto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *