Nyhetsrunden

Det går mot celebert bryllup for vår beste skøyteløper!

• I mangel av sportslige nyheter får vi bruke litt plass på sosietetsnyheter denne gangen. Ingunn Trædal fra Fana skal nemlig gifte seg med Sverre Lunde Pedersen. Selve bryllupet skjer i Fana kirke førstkommende lørdag, mens festen etterpå visstnok skal foregå på Oseana Kafé og Restaurant. Vi ønsker lykke til med både feiring og framtida! Les mer på midtsiden.no.

ing slp.png
Bilde fra Instagram.

• En mann som burde kunne gjøre seg bra på en bryllupsfest – hvis ryktene stemmer – er tidligere verdensmester Koen Verweij. Nå gjør han comeback, og som medlem av profflaget Team Reggeborgh med Gerard van Velde som trener tyder alt på at Verweij nå skal spesialisere seg på de korteste distansene.

 

• Noen kommer, og noen går. Tidligere verdensmester og olympisk mester Lee Sang-hwa (30) har bekreftet at karrieren er over. Hun har ikke konkurrert siden OL på hjemmebane i 2018. Les mer hos The Korea Herald.

 

• Skøytetinget 2019 nærmer seg, men sakspapirene er ikke klare før i slutten av mai. Følg med på Norges Skøyteforbunds nettsider for nærmere detaljer etter hvert.

 

• Den årlige «europeiske hurtigløpskonferansen» er avholdt i Amsterdam tidligere denne måneden, og interesserte kan lese et godt sammendrag på nettsidene til det polske skøyteforbundet. Her fremgår det blant annet at verdenscup-kalenderen for 2021-sesongen får sju stevner, mot seks de foregående sesongene.

IMG_3333-1-600x400
Bilde fra pzls.pl.

• Skøytestatistikkens grå eminense Evert Stenlund har i all diskresjon forsket på trender siden år 2000. Han har også kommet fram til hva han mener er det 21. århundres beste løp. Klikk her for analysen, men det kan også hende at vi kommer nærmere tilbake med en oppsummering av disse funnene.

Den 15. hver måned har vi nytt om smått og stort fra inn- og utland. Bruk kontaktsiden hvis du har stoff som bør være med her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *