Klart for veteran-VM i Bjugn

Bjugn/Ørland skøyteklubb gjør det igjen! For ti år siden arrangerte de «Masters` International Allround Games» i sin nye hall, og denne helga er det igjen klart for spennende tvekamper mellom veteranløpere fra hele verden. Aldersspennet går fra 30 til 87 år!

En rask opptelling av deltakerlista som er lagt ut på hjemmesiden til BØSK viser at ca. 140 løpere fra 13 land er påmeldt til mesterskapet som går i Fosenhallen fra fredag til søndag. Det blir konkurranser i mini firkamp i dameklassen, og i herreklassen fra 60 år og oppover. Resterende løpere går liten firkamp.

Dette årlige «allround-VM» for veteraner har en tradisjon som strekker seg tilbake til 1992, og interesserte kan finne komplette resultater fra tidligere mesterskap via disse lenkene: (kvinner) / (menn)

 

Aktuelle lenker foran veteran-VM i Bjugn

Arrangørens hjemmeside med deltakerlister, tidsskjema mv.

Direkte til nettsending fra løpene (OSVPT)

Resultater og historisk statistikk fra IMSSC – Den internasjonale komiteen for veteranløp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *