Junior-NM 2018

Det ble klare favorittseire i begge klasser i NM junior som gikk i Asker sist helg. 

 

Som forventet forsvarte Ragne Wiklund (17) fra Aktiv SK sin NM-tittel fra 2017. Hun vant med over 12 poengs margin foran Marte B. Furneé (16) fra Asker SK og Sarah M. Sanderud (15) fra Nord-Odal IL. Det er likevel positivt å merke seg at de to andre medaljørene begge er yngre enn Ragne, og de er også nærmere enn hva tilfellet var i fjor. Ragne Wiklund vant alle fire distanser.

Sammenlagtstilling kvinner

I klassen for menn ble det også favorittseier til Hallgeir Engebråten (18) fra Nord-Odal IF, som også vant de tre lengste distansene. Nr. 2 ble Thomas L. Eriksen (18) fra Aktiv SK, og nr. 3 Sindre Baas (19) fra Dølemo IL. Distansevinner på 500 m, Jonas N. Kristensen, måtte dessverre stå over andre dag pga. sykdom.

Sammenlagtstilling menn

 

 

 

Arrangørens NM-sider med bl.a. opptak av løpene.

 

Bilde av norgesmestrene er hentet fra aktivsk.no.

2 kommentarer om “Junior-NM 2018

  1. Jonas Nordhøy Kristensen vant 500m, men ble desverre syk natt til søndag. Sindre Baas ble nr. 2 på 500m

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *