Adelskalenderen: Endringer så langt i år

Her er den norske adelskalenderen gjennom tidene, slik den ser ut etter helgens stevner. Du finner de 250 beste løperne gjennom tidene – i tillegg til de forbedringene som er kommet litt lengre ned på statistikken.

NORSK ADELSKALENDER PR. 17.12.2017

På de løperne som har forbedret seg i vinter står deres plassering før sesongstart – på den måten er det mulig å se hvor mye de eventuelt har rykket fram på den norske adelskalenderen i løpet av de siste ukene.

Slik de ivrigste vil se er det kun én ny løper som har gått seg inn på adelskalenderen så langt i vinter, selv om sesongen begynner å nærme seg halvveis – når stevnene starter opp for fullt igjen etter nyttår.

 

Uten navn

Klikk her for større skrift og flere løpere!

Nye løpere er markert med rødt – og den eneste nye løperen er altså Hallgeir Engebråten – som for øvrig fylte 18 år i går (søndag 17. desember).

Hallgeir Engebråten__1.jpg

Skrevet av T. Teigen, som tilføyer:

Ps: Har vært to uker i utlandet, men jeg tror jeg har fått med meg forbedringene som har skjedd likevel – håper jeg!!!!

Bildene: Simen Spieler Nilsen og Sindre Henriksen – tre pers’er hver så langt i sesongen! / Hallgeir Engebråten (bilder fra Norges Skøyteforbunds nettside)

2 kommentarer om “Adelskalenderen: Endringer så langt i år

  1. Ser bra ut dette Torleiv! Mange flotte forbedringer, ikke minst på 1500 og 5000 m. Fint med slike oversikter, og i tillegg er jo Haarberg en kløpper med kommentarer og info!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *