Internasjonalt løp i Inzell

Hjem Forum Forum 15.46.6 Internasjonalt løp i Inzell

Dette emnet inneholder 35 svar, har 4 deltakere og ble sist oppdatert av  Kristian Eliassen 07/10/2019 at 18:38.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 36)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #6912 Svar

  Program, og deltakerlister for de internasjonale løpene i Inzell kommende helg – mange kjente navn og spennende starter:
  https://www.max-aicher-arena.de/eventuebersicht/eisschnelllauf

  #6913 Svar

  B. Haarberg
  Nøkkelmester

  Takk for det – jeg laget en egen tråd på denne.

  #6920 Svar

  EinarR

  Ingen tvil om den internasjonale statusen her! Minimal deltakelse fra «de egne» (tyskere). Alpelandsdeltakere ellers er det også fort gjort å telle opp. M.a.o. langreist startfelt.

  Artig med sånne stevner sjølsagt. Men blir lett litt tankefull når vi (Norge) har tre klargjorte innendørsbaner i eget land. Disse miljøene er farlig marginale. Det er mye i tida som taler for at en burde tenke i andre baner enn før.

  #6921 Svar

  Jeppe

  Tenke i andre baner…. på banen i «skipet» i helga, tenker dem i allefall brukt og antikk marked denne helga, men nok om det.

  Deltakelsen i Inzell er stor, og det er veldig artig med en drøss løpere på et noe lavere nivå. Mangler vel egentlig bare Mariya Shostak fra Ukraina og helt klart Erika Lindgren fra Sverige. Pussig hun ikke er der når Axelson og Karlingsjø stiller.
  Mange norske på isen denne helga. Blant dem noen toppløpere.
  Skal bli artig å se resultater. Fra Nederland ser jeg ingen toppløpere. En drøss finner stiller. Mange av dem løpere som ikke er i stallen til Peter M. Deriblant lillesøster Suomalainen, Villiima. (Vi velger å tro hun er lillesøster til brødrene Suomalainen).

  Ser vi bort fra Kazakhstan, så er det vel ingen andre asiatiske til start. Mulig jeg har oversett noe. Sitter å diller på en mobil i bilen. Ikke helt oversiktlig.

  #6924 Svar

  Emil Christian Nielsen

  Grunnen til at mange norske er i Inzell er vel at det er mulig å gå på rask is i internasjonalt miljø og samtidig forlenge sommeren litt. Været i Inzell er varmere enn i Norge.

  Dessuten er jo det ikke dyrere å være i Inzell i en uke, enn å være i Stavanger eller Bjugn/Kristiansund.

  #6925 Svar

  EinarR

  Hei,

  nei, det er mange grunner til at løperne samler seg i Inzell. Og jeg unner dem bl.a. å få smake på miljøet, å oppleve et internasjonalt fellesskap m.m. Men etter hvert nå så dukker det opp mange andre typer momenter.. og enda mer etter hvert så må en ta stilling til disse.  (Hvor mange 100/1000 personer fra Skandinavia reiser til Liverpool/Manchester hver uke for å se sine favorittlag i aksjon? Hvor lenge vil de få holde på med det?).

  Vi kan mislike at Vikingskipet lånes ut til Vikingarna, data gatherings og korfestivaler. Men hvis jeg hadde ansvaret for en ishall som få eller færre brukte til å gå på skøyter i. Da ville jeg takka ja når som helst hvis noen ville bruke den til å stille ut veteranbiler eller vise fram rasekaniner (og betale for det)!

  Oops, lang avsporing igjen.  Jeg er ingen grinebiter av natur, men antakelig mer problem- enn løsningsorientert. Så får vi se hvordan det går.

  #6930 Svar

  EinarR

  Som nevnt, mye sportslig interessant her. Skal spesielt følge med Odin By Farstad (OBF), som nå satser mer enn før på utholdenhet. Påmeldt 500-1000-1500-3000 (=minifirkamp). I den kombinasjonen er han ikke lett å skubbe seg på, for noen. Spennende!

  #6940 Svar

  Sindre B
  Deltaker

  Veldig spennende startfelt! Har ikke inntrykk av at Inzell pleier å tilby live streaming- eller resultatservice. Noen som veit om noe?

  #6941 Svar

  Jeg vet dessverre ikke om noe. Litt synd. Trekningen ligger ute i åpningslinken, og allerede på første distanse klokken 17:00 hadde det vært morsomt å se de norske jentene og de andre på 500m!

  Det har ikke pleid å være verken stream eller webkamera på denne arenaen. Ikke live-resultater heller, dessverre. (Ikke en funksjon på speedskatingnews heller). Søk på Youtube sier at det ikke er noen sending der. Heller ikke noen spor å finne via Twitter, Instagram eller Facebook (f.eks. via STSK, skøytelandslaget eller norsk skøyteframtid). Det som gjenstår da, antar jeg, er at små drypp resultatmessig blir lagt ut på norsk Skøyteframtid eller STSK? Øystein Magnussen har tidligere filmet løp og lagt disse ut relativt raskt, men aner ikke om han engang er i Inzell. Bjørn Magnussen sier i en podcast nylig at han håper å gå fort allerede denne helga.

  #6945 Svar

  Kristian Eliassen

  Da ligger altså resultatene fra første dag ute. Bra start av Lorentzen: Se Ergebnisse i åpningsinnlegget.  Ellers:

  https://www.speedskatingnews.info/en/results/?eventID=47214

  #6947 Svar

  B. Haarberg
  Nøkkelmester

  Laura Kivioja (16), tidligere pers 1.24, flesker til med
  19,5 – 31,1 – 28,8 = 1.19,47?!

  Må vel være feil, men artig så lenge det varte.

  #6948 Svar

  B. Haarberg
  Nøkkelmester

  En skikkelig «klassiker» i første par på 3000 m i dag: Juskov-Verweij!! Odin By Farstad fortsetter sin jakt på seier i mini firkamp, skal gå mot sin antatt sterkeste utfordrer Golovatsjuk, som pr. nå leder med 0,7 tidspoeng etter det jeg kan se.

  Camilla Lund på 3000 m blir også interessant.

  #6949 Svar

  Jeppe

  Laura Kiviojas tid er foreløpig ikke korrigert til noe annet. Enn så lenge velger jeg å tro at den er riktig og at Laura er en av få som både tåler, og får gode resultater under PM treningsregime.😊

  #6950 Svar

  Jeppe

  …selv om rundetidene er merkelige .

  #6951 Svar

  Kristian Eliassen

  Er det noen som vet hvor man finner protokollen? Jeg lurer på om det er riktig forstått at juniorene går kvartetter på alle distanser, mens seniorene går vanlig parstart.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 36)
Svar til: Internasjonalt løp i Inzell
Din informasjon: