Sanderud og Aannø leder Norgescupen – uoffisielt

To runder av Norgescupen 2023/24 er avviklet, og resultatservicen fra Norges Skøyteforbund er ikke på plass foreløpig. Vi drister oss likevel til å påstå at det fortsatt er jevnt i toppen, men at disse to har tatt ledelsen så langt.

Norgescupens runde 2 gikk av stabelen i Sørmarka Arena sist helg, og Sarah Marie Sanderud (21) noterte seg for årsbeste i alle fire løp. Så langt i år har hun én distanseseier og én andreplass i Norgescupen, hvorav sistnevnte kom på 500 m i Stavanger. Sarahs personlige rekorder ligger noen år tilbake i tid, men det kan se ut som hun er på vei mot en god sesong.Etter våre uoffisielle beregninger leder jenta fra Nord-Odal IL Norgescupen knepent foran Sofie Ulset (19) fra BØSK.

I klassen for menn er det fortsatt veldig uoffisielt når vi hevder at Simon Aannø (20) fra BØSK topper lista etter to NC-runder. Denne sesongen har han satt personlig rekord på 1500 m og vært veldig nær på 500 og 1000 m. Nr. 2 i klassen for menn er – fortsatt uoffisielt – Sigurd H Dyrset (19) fra Trondheim Kortbaneklubb.

Uttak til Baselga og Collalbo
Etter to runder av Norgescupen er Norges lag til de to første rundene i junior-verdenscupen offentliggjort. Det blir 20 kvinner og 20 menn fra hele 15 forskjellige klubber som reiser til Italia, og laguttaket kan leses her.

Norgescup-sesongen fortsetter allerede om knappe to uker i Vikingskipet på Hamar.

 

Resultater Norgescup 2 Stavanger

 

Bildene: facebook.com/sarahsanderud og facebook.com/BjugnOrlandSkoyteklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *