Sverre kan holde på til 2026

For noen uker siden spurte vi leserne om Sverre Lunde Pedersen kommer til VM 2024. Selv utelukker ikke 31-åringen at han kan være med helt til Amsterdam 2026.

På spørsmål om Inzell-VM 2024 blir karrierens siste, avslører Pedersen at det ikke er tatt noen endelig avgjørelse:

«Etter OL i Beijing satte jeg mål to år frem i tid og tenkte ikke så mye lengre enn det, men jeg utelukker heller ingenting for OL i 2026. Det kan godt være at Inzell-VM 2024 er min siste sjanse til allroundtittelen, men om jeg går til 2026 venter det vel kanskje en sjanse til etter OL i Milano..»

Men det er ikke bare bare å kvalifisere seg til et norsk VM-lag. Selv med full klaff i kvalifiseringen blir det kun tre nordmenn til start i Inzell, og her får vi ihvertfall et klart svar fra Pedersen: «Det blir en svært tøff kamp om å komme med på det norske laget, og jeg vil si at alle de tre som kvalifiserer seg vil være medaljekandidater.»

Ødelagt fjorårssesong
2023-sesongen ble temmelig begredelig for Sverre Lunde Pedersen. Heldigvis har han positive nyheter foran kommende vinter:

«Jeg slet veldig med sykdom og avbrekk under oppkjøringen og sesongen i fjor, som gjorde at jeg aldri klarte å utvikle meg slik jeg ønsket etter ulykken i 2021. Heldigvis gikk det bedre siste halvdel av sesongen og utviklingen har fortsatt inn i oppkjøringen for kommende sesong. Det har vært lite sykdom og ingen avbrekk som i fjor, så jeg merker at formen og kapasiteten min er i positiv utvikling. Hvis jeg klarer å fortsette sånn utover høsten og får en god start på sesongen, så vil mulighetene være der for suksess både i Inzell og i Canada [VM enkeltdistanser].»

Mange tror på Eitrem
Våre lesere har tro på Sander Eitrem som gullkandidat i 2024, og i kvinneklassen er Ragne Wiklund definitivt et hett navn. Ser vi virkelig slutten på en 30 år gammel «VM-forbannelse»?! Les resultatene fra vår uhøytidelige meningsmåling her.

P.S. De beste løperne skal både trene og konkurrere på Hamar de neste ukene. Resultatservice for Sommerløpet den 12.august kommer her.

 

Bildet er hentet fra instagram.com/sverrelpedersen.

En kommentar om “Sverre kan holde på til 2026

  1. Måtte han komme så sterkt tilbake at han tar VM-gullet han mistet i Amsterdam

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *