Gigantisk oversikt offentliggjort av NSFs statistikkgruppe

Skøytestatistikken har fått en ny gullgruve av et oppslagsverk. Takket være Norges Skøyteforbunds iherdige statistikere er nå over 113 000 (!) skøyteløpere presentert med personlige rekorder på distanser fra 500 til 10 000 m.

Første versjon av oversikten er lagt ut i dag – og du kan finne den ved å klikke her:

Her finnes det altså personlige rekorder for over 17 000 kvinner og 96 000 menn. Fødselsdato og klubb(er) samt aktiv periode ifølge databasen presenteres også i dette unike oppslagsverket.

Praktisk tips:
Dette blir nødvendigvis en lang liste; nesten 3000 sider er brukt for å få plass til alle de mannlige løperne. I stedet for å bla seg fra A til Å, kan man finne et bestemt navn ved å trykke Ctrl+F og få opp en søkerute.

Kort sagt: Søk i vei! Her er Norges Skøyteforbunds egen presentasjon av det nye tilbudet.

En kommentar om “Gigantisk oversikt offentliggjort av NSFs statistikkgruppe

  1. Artig sak. Håper det er helt lovlig. Sist jeg hadde med noe liknende å gjøre så fantes det ganske strikte regler for elektronisk publisering av navnelister. I «mitt» tilfelle så måtte vi passe på at det ikke fantes personer i live i listene. I dette publiserte materialet så finnes det potensielt sensitive opplysninger som fødsels/døds(?)- datoer. Men det er mulig de (et eller annet offentlig tilsyn) har gitt opp å demme opp for denslags.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *