Skøytekalenderen 2021 – ikke i bokform, men på nett!

I en årrekke har oversikter over Norges beste løpere totalt sett, og pr. aldersklasse fra de minste til de eldste, blitt utgitt i trykte utgaver under vignetten «Skøytekalenderen» . Årets utgave er nr. 46, men du finner den kun på internett.

«Skøytekalenderen» var tidligere spesialutgaver av bladet Skøytenytt, som ble gitt ut av Norges Skøyteforbunds Statistikkgruppe (også kjent som WSSSA – Norge). Trond Eng var redaktør for Skøytenytt, som hadde sin siste utgave høsten 2020. Eng døde dessverre av kreft den 9.januar 2021.

Skøytekalenderen skal forhåpentlig fortsatt gis ut, om enn «bare» i digital form. Den som vil, kan jo ta utskrift og få den gode papiropplevelsen for egen regning. For her er det mange godbiter som ikke er lett å finne andre steder. Fra innholdslista nevner vi for eksempel lister over Norges beste tider på alle distanser for siste sesong, og i tillegg egne lister for alle årsklasser fra 10 år til senior, og videre fra 30 til «M85», altså løpere over 85 år.

Adelskalenderen er selvsagt med – både for sprint og allround. Og den som måtte lure på hva de norske rekordene lyder på ved utgangen av 2021-sesongen finner svaret lekende lett allerede på side 4.

Skøytekalenderen 2021 er tilegnet Trond Eng.

Klikk her for å laste ned Skøytekalenderen 2021.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *