Bli med på besøk til Norges skøytebaner!

 

Vi savnet tidligere medaljegrossist Christoffer Rukke blant deltakerne i NM sprint før påske. Mannen som har tre sprint-gull (2009, 2011, 2013) er muligens på vei over i pensjonistenes rekker? Men heldigvis har han ikke mistet sansen for skøytesporten.

Som nevnt tidligere har Rukke kastet seg på den vlog-bølgen som også Kristian Vårvik er med på. Men etterhvert som den egne karrieren ble satt på vent som følge av ryggskade, tok Hol-løperen nye grep. Han bestemte seg for å ta sine følgere på Youtube med på en reise rundt i Norge, for å vise fram den aktiviteten som foregår når vinteren er på sin fineste.

I løpet av februar måned fikk vi dermed i rask rekkefølge bli med til Asker, Drammen, Frogner, Geithus, Bergen og Stord! Flotte filmer, delvis med drone fra lufta, og intervjuer med nøkkelpersoner på de forskjellige banene er blitt resultatet.

Se filmene her:

Asker

Drammen

Frogner

Geithus

Bergen

Stord

 

Christoffer forklarer selv mer om tiltaket «Skøytenorge rundt»:

– Jeg skapte prosjektet selv, og det var spennende å reise landet rundt og besøke ivrige aktive skøyteløpere i alle aldre, samt en rekke ildsjeler som er så viktig for sporten vår. Jeg fikk et lite innblikk i miljøene; mye positivt og så klart er det noen utfordringer rundt om også!

Totalt sett har han materiale til fire episoder, i tillegg til de seks som er nevnt ovenfor.

Christoffer sier at mottakelsen har vært god, og på Stord og i Bergen fikk han hjelp med overnattingen. Ellers har han stått for kostnadene selv. Kanskje kan det bli en sesong til også, men det begrenser seg hva han kan få til helt alene.

 

Sist men ikke minst: Får vi se Christoffer Rukke på skøytebanen som aktiv framover?

– Om ryggen spiller på lag, ønsker jeg å satse nok en sesong. Kollektivt har det vært en kjempegod sesong for Skøytenorge, og det har gitt motivasjon å følge med fra «sidelinjen».

 

Vi ønsker Christoffer Rukke all mulig lykke til både med nye videoer og skøytekarrieren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *