Nyhetsrunden

Sommeren er på hell, og det er på tide å konsentrere seg fullt og helt om den kommende skøytesesongen!

  • …for sesongen 2019/20 har faktisk lirket seg i gang så smått, hvilket vi for eksempel så med det tradisjonsrike «Sommerløpet» på Hamar sist helg. I skrivende stund kjenner vi ingen resultater, så den som er nysgjerrig – klikk her!

Diskusjonsforumet vårt har for øvrig fulgt «Sommerløpet» nokså tett – så ta en tur innom der også hvis du er interessert.

 

  • I løpet av måneden som kommer er det klart for sesongåpning for eksempel i Calgary og Salt Lake City, og så går det nok slag i slag ellers også. Resultatene kan stort sett finnes hos «Speedskating Results».

 

  • Landslaget på skøyter – finnes det egentlig? Akkurat det spørsmålet ble gjenstand for en aldri så liten disputt på Facebook her forleden, men her skal vi bare konstatere at det ihvertfall finnes en Facebook-side som kaller seg «Skøytelandslaget», og nå finnes det sannelig også en Instagram-side med samme navn.

Kristan Vårvik er selvsagt mannen som styrer spakene, og vi anbefaler å følge med på begge deler.

insta.png

Fra Instagram.

 

  • For få dager siden fylte en viss Peter Mueller hele 65 år, men han har visst ikke tenkt å legge seg ned helt ennå. Nå er det som kjent finske løpere som nyter godt av hans kompetanse, og foran 2020-sesongen er to kvinner og ni menn tatt ut på landslaget hans. Mueller er som vanlig optimist, kan vi lese på nettsidene til det finske skøyteforbundet.

 

  • På internettet kan vi også lese at de beste italienerne, inkl. Tumolero, har forberedt seg til ny sesong med treningsopphold i Heerenveen. Det er nettsidene til det italienske skøyteforbundet som skriver om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *