Podcast

Hjem Forum Forum 15.46.6 Podcast

Viser 14 innlegg - 1 til 14 (av totalt 14)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #6701 Svar
  Emil Christian Nielsen

  Så i går at skøytelandslaget har startet en podcast «På Vekslingssiden». I fjor hadde Mika Poutala «Speedskating secrets» som var skikkelig interessant å følge.

   

  Jeg er stor fan av mediet podcast, og bruker det mye. Her kommer mye av nyhetene mine fra sykkel og rundt treningsmetode.

  Stefan og Philip Due Schmidt har også startet en podcast i de seneste dagene. De intervjuer folk i inline og hurtigløpsmiljøet og forteller litt fra innsiden av skøyteløp på toppnivå.

  Hedder «Due Power Podcast»

  Legg gjerne igjen forslag til andre podcast i skøyteverdenen.

  #6710 Svar
  Sindre B
  Deltaker

  Har generelt slitt med å finne skøytepodcaster, og ble veldig fornøyd når «På Vekslingssiden» nå dukka opp! Første episode med Bøkko og Lunde Pedersen var lovende. Kristian Vårvik har jeg kanskje mest tenkt på som en morromann, men her var det en fin blanding av fokus på idrett, person, og såklart litt gøy. Ser fram til å høre flere av Bøkko sine historier fra tiden på landslaget 🙂

  Har sett etter Poutala sin podcast, men den virker nå bare å være tilgjengelig på Youtube, og da bare noen av episodene. Det jeg har hørt virker ålreit, var særlig spennende å høre om Shani Davis sin bakgrunn.

  #6715 Svar
  B. Haarberg
  Nøkkelmester
  #6874 Svar
  #6888 Svar
  Kristian Eliassen

  …må nødvendigvis bli litt blanda utbytte av slike lange podcaster. Har etterhvert hørt igjennom det som p.t. ligger «på vekslingssiden».

  Mest utbytte av den med Magnussen og Resell. Artig å høre at Bjørn Magnussen er klar for rekorder allerede fra start av i Inzell kommende helg!

  Due Schmidts har jeg ikke hatt tid til å lytte på ennå.

  #6889 Svar
  Emil Christian Nielsen

  Den norske har jeg grunnet reise til Nepal ikke fått lyttet på, men de to brødrene Due Schmidt har meg lyttet på med stor fornøyelse

  #7464 Svar
  Emil Christian Nielsen

  Seneste podcast fra Skøytelandslaget med gjest Bjarne Rykje fra Hamar.

  Han pratet om hva som gjør en god løper verdensklasse, hvilke mål som er viktigst i løpet av sesongen, og hvordan det har vært å flytte til Norge.

   

  «The Due-power podcast» har gjest Peter Michael, som forteller om hvordan han startet på skøyter, og hvordan han gikk til isen.

  #7465 Svar
  Emil Christian Nielsen

  Han lover å gå 100% for sub-6min, hvis han enser noe som bare likner litt på muligheten

  #7518 Svar
  Emil Christian Nielsen

  Seneste episode er et interview med Daniel Yeow. En av de første inline løpere som tok steget til isen, trent av Desly Hill.

  Han og Stefan prater om forskjellene på inline og hurtigløp, og hvorfor inline løpere gjør det så bra på skøyter.

  https://www.spreaker.com/user/theduepowerpodcast/daniel-yeow-1-1_1

  #7533 Svar
  Kristian Eliassen

  Da har jeg hørt på episodene med Michael og Yeow. Interessant. At forskjellige miljøer møtes gir jo skøytesporten en ekstra dimensjon. Man får først intrykket av at Michael innretter seg mer og mer mot maraton siden han snakker om sitt nederlandske lag der

  https://www.schaatsen.nl/teams/marathon/heren/okay-fashion-jeans-interfarms/?overview=all&category=

  , men så snakker han om verdenscupen og lagtemposatsningen til New Zealand. Det later til at han vil være med på alt fra 1500 og oppover med hovedfokus på 5000 og lagtempo. Ikke klart om han går alle verdenscupstevnene, og jeg tillegger: Blir han å se på Hamar?

  #7535 Svar
  Emil Christian Nielsen

  Det er vanskelig å si, han må kvalifisere seg først, men min ikke han gjør det?

  Det er tross alt et av høydepunktene i sesongen, og for en liten skøytenasjon er det vanskelig å velge fra konkurranser som vises på TV. Sponsormulighetene er for store

  #12220 Svar
  Emil Nielsen
  Deltaker

  Podcast nytt!

  Sondre Skarli forteller om treningsfilosofien sin i denne treningspodcast med Universitet i Agder fysiologen Stephen Seiler og verter fra Fast Talk Trevor Connor of Chris Case

  https://www.fasttalklabs.com/fast-talk/how-to-create-multi-year-development-plans-with-dr-stephen-seiler-and-sondre-skarli/

  Denne er kanskje for spesielt interesserte, gitt at det er treningsteknisk mer enn det er skøytestoff.

  • Dette svaret ble endret 11 måneder, 3 uker siden av B. Haarberg. Årsak: Lenke åpnes i ny fane
  #12221 Svar
  Emil Nielsen
  Deltaker

  Brødrene Due Schmidt har også tatt opp teten med «The Due Power Podcast» igjen.

  De har intervjuet Gijs Esders i en podcast og areike Thum og Nadja Wenger i en annen.

  https://podtail.com/da/podcast/the-due-power-podcast/

  • Dette svaret ble endret 11 måneder, 3 uker siden av B. Haarberg. Årsak: Lenke åpnes i ny fane
  #13859 Svar
  B. Haarberg
  Nøkkelmester

  En skal vel være mer enn gjennomsnittlig kyndig for å henge med når østerrikere snakker tysk, men her er ihvertfall et podkast-intervju med Vanessa Herzog. Hun skal ikke lenger trene med Team Reggeborgh i Nederland.

Viser 14 innlegg - 1 til 14 (av totalt 14)
Svar til: Svar #7518 i Podcast
Din informasjon: