Bli med på kåring av årets skøytenavn!

Avstemningen er avsluttet. Fristen for å stemme var 14.april.

 

Denne avstemningen er avsluttet.

Hvem var årets internasjonale skøytenavn (kvinner)?
×

Denne avstemningen er avsluttet.

Hvem var årets internasjonale skøytenavn (menn)?
×

Denne avstemningen er avsluttet.

Hvem var årets norske skøytenavn (menn)?
×

10 kommentarer om “Bli med på kåring av årets skøytenavn!

 1. Årets norske skøytekvinne er det jo ikke noen vits å ha som egen kategori, men Wiklund bør selvsagt være på lista over beste internasjonale, kvinnelige løper. 🙂

  Siterer NSF:
  «Ragne Wiklund er årets beste kvinnelige skøyteløper etter et fantastisk VM. Ragne topper medaljestatistikken individuelt i VM og i World Cup etter 2022/23-sesongen. Hun er også den eneste kvinnelige løperen med både individuelt VM-gull og sammenlagtseier i World Cup.»

  Så vil jeg vel tross alt kanskje stemme på Nederland som 1, 2, 3: Leerdam, R. de Jong og Schouten. Wiklund på fjerde foran Kim og Takagi.

  1. Se ovenfor. Ser ingen grunn til å ha den avstemningen. Når det gjelder årets internasjonale navn er grunnvilkåret nettopp at en skal være ikke-norsk.

 2. Uhøytidelige avstemninger dette.
  Jeg holder Wiklund som VM-dronning selv om Blondin faktisk tok VM-gull i BEGGE lagøvelsene. (Burde nok også vært på lista)

  Ellers er det veldig små marginer unna at jeg hadde vært enig med NSF: Hadde Wiklund enten vunnet EM sammenlagt eller 1500 eller 5000 i VM, så hadde vi ikke trengt å hatt noen kvinnelig kategori.

  Gutta? Kommer ikke utenom Stolz, men Ghiotto med vel så stor X-faktor etter min mening (men Stolz er ung, da)

  1. Objektivt sett blir VM-dronningen Blondin siden hun har to gull og en sølv. Jeg tillegger i stil med mange andre ikke lagøvelserne lagsprint/tempo like høy status som individuelle øvelser (der fellesstart naturlig nok rangerer over alt annet 😉 ), men Blondin må beundres for å gjøre hva veldig får kan og prestere i begge øvelser.

 3. Jeg også rangerer Ragne blant topp tre. Valget av den fremste avhenger veldig av hva det legges vekt på

 4. Jordan Stoltz får min stemme blant gutta for indresvingen på 500 m i VME , alene.
  Årets internasjonale kvinnenavn er Ragne Wiklund , 1 gull og 2 sølv i VME 5 seire i VC , sammenlagtseier i 3 – og 5000 m -cupen og sølv i EM allround er nok til å trone øverst der, synes jeg .
  Mtp bredden i toppen av norsk skøytesport blant kvinnene , blir det få nominasjoner på R Wiklund her inne hvis kriteriene forblir de samme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *