Tar du en utfordring?

I løpet av sesongen har «Skøyter 15.46.6» ukentlig ca. 1000 besøkende i gjennomsnitt. Men tallet kan stige til godt over 2000, f.eks. dersom vi har portrettintervjuer med løpere. Pga. at disse sidene drives på frivillig basis, er det begrenset hvor mye tid vi kan bruke til å fotfølge løperne og/eller grave fram informasjon selv. Derfor prøver vi nå å dra i gang noe nytt!

Ønsket er å lage en «Signert»-stafett der løperne selv har ordet. Avhengig av hvor mange interesserte vi får, kan hver løper få slippe til fra 2-5 ganger i løpet av året (her går det an å få individuelle tilpasninger etter eget ønske).

Aktuelle punkter å ha med: Treningsleirer, løp og resultater siste periode – fornøyd / mindre fornøyd, skader, problemer, planer framover, ambisjoner, uttak, eventuelle synspunkter på aktuelle tema etc. etc.

Poenget er kort sagt å få litt mer innsyn i det som ofte virker som en veldig lukket verden for oss som ser det hele utenfra.

Er du interessert i å være med på dette?

Hvis du finner navnet ditt i tabellen nedenfor er vi interessert i deg! Det samme gjelder også dersom du mener du hører hjemme i tabellen – det kan godt være vi har gått glipp av noen navn…

løpere.png

I så fall: Send oss en uforpliktende melding der du bekrefter at du kan tenke deg å være med hvis dette blir noe av. Forslag til tema i «Signert»-stafetten tas også imot med takk.

FRIST: 10.JULI 2019

2 kommentarer om “Tar du en utfordring?

  1. Er det mulig å få dette til å bli en stafett hvor de involverte samtidig får reklamert for sin Facebook-profil – eller Instagram for den delen? Da blir det samtidig litt egenreklame for den enkelte. Som forbilde for en slik serie vil jeg i farten (fra «syden») trekke fram innlegget Bjørn Magnussen hadde på tampen av fjoråret hvor han blant annet omtalte at han hadde sikret Norge en nasjonskvoteplass til kommende sesongs første verdenscupløp i A-gruppa på 500. Håper du lykkes med dette Haarberg, og at du får oppbacking fra NSF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *