Vi har passert 100 000 lesere!

Så har vi altså passert 100 000 lesere her på «Skøyter 15.46.6»! Vel og merke siden høsten 2016 – alle årene med Origo er ikke telt med…

Vel, dette er jo selvsagt mye en lek med tall, men en viss indikasjon på at skøyteinteressen er tilstede gir det uansett. Telleverket går nederst på siden, og tallet viser hvor mange «unike lesere» (på dagsbasis) vi har hatt siden høsten 2016.

De fleste artiklene her på sidene leses av noen hundre sjeler, men én gang har vi faktisk bikket 1000 lesere på en enkelt artikkel; det var gledelig nok i oppsummeringen vår av NM allround 2018 – det samme mesterskapet som ble droppet av mange av de beste løperne…!

Derfor er det også 14.januar 2018 som er vår aller beste dag så langt, målt i antall lesere. Denne dagen ble NM på Jevnaker avgjort.

De mest leste artiklene siden 2016:

Oppsummering NM enkeltdistanser (29.10.17)

Oppsummering av EM enkeltdistanser (07.01.18)

Oppsummering NM allround (14.01.18)

Grafen nedenfor viser antall lesere pr. måned – naturlig nok går det opp i vinterhalvåret og ned om sommeren. Men de viser også at 2018-tallene er bedre enn 2017-tallene. Vi håper at den utviklingen kan fortsette!

lesere.png

«Skøyter 15.46.6» skal helst ikke være et enmannsshow. Derfor hadde det vært veldig fint hvis leserne hadde blitt litt flinkere til å bruke kommentarfeltene under artiklene. Det går også an å gi direkte tilbakemelding via vår kontaktside.

Har du lyst til å bidra med stoff selv – enkeltartikler eller serier, debattinnlegg eller synserier – så er det også kontaktsiden som er riktig kanal.

Har du derimot bare lyst til å lese stoffet som blir lagt ut her, anbefaler vi et abonnement. Dette er gratis (men donasjoner tas imot) – og tegnes enkelt ved at man skriver inn e-postadressen sin i feltet nede til høyre på siden.

 

Uansett – god fornøyelse i fortsettelsen!

2 kommentarer om “Vi har passert 100 000 lesere!

  1. Takk for innsatsen, denne siden er helt nødvendig for oss som vil vite hva som egentlig har foregått, også bak tallene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *